Prekių grąžinimo ir keitimo instrukcija

Apie prekių grąžinimą nedelsdami (ne vėliau nei per 14 dienų nuo prekės pristatymo arba atsiėmimo momentoinformuokite mus el. paštu [email protected], laiško “Subject” eilutėje nurodydami savo prekių įsigijimo PVM sąskaitos-faktūros numerį ir prierašą “Grąžinamos prekės”. Laiške nurodykite prekės pavadinimą ir trumpai aprašykite prekės grąžinimo priežastį. Kokybiškos prekes privalo būti grąžinamos tiksliai tokios būklės, kokią gavote - originalioje pakuotėje, nepažeistos, nenaudotos ir nepraradusios savo prekinės išvaizdos. Supakuokite prekes saugiai (tam galite panaudoti dėžutę, kurioje jas gavote iš KNYGOS.lt) ir išsiųskite registruotu paštu: 

  • Grąžinamos KNYGOS.lt prekės
  • UAB BALTO trader
  • Brastos g. 13
  • LT-47183 Kaunas

Prie siuntėjo duomenų nurodykite savo vardą, pavardę, adresą bei telefono numerį.

Svarbu: jeigu grąžinate nekokybiškas prekes (pvz., knygą pažeistu viršeliu) siuntimo išlaidas apmokėsime mes. Jeigu grąžinate kokybiškas prekes jų originalioje pakuotėje, siuntos išlaidas apmoka pirkėjas. Kaip numato Europos Sąjungos el. prekybą reglamentuojantys įstatymai, gavę grąžinamas prekes per ne vėliau kaip 14 d., grąžinsime Jums pinigus į nurodytą sąskaitą arba pakeisime prekę kita. Tuo atveju, jeigu Jūsų siuntai buvo taikomas transportavimo mokestis, prekių pristatymo išlaidos nebus grąžintos.

Svarbu! Elektroninų knygų grąžinti ir keisti negalima.

Kilus neaiškumų, klausimų ar nusiskundimų, pirmiausiai siūlome kreiptis į mus el. paštu [email protected] arba telefonu 8 700 55775. Neradus bendro sutarimo, prašymus ar skundus dėl Pardavėjo elektroninėje parduotuvėje įsigytos Prekės Pirkėjas gali pateikti elektroninio vartotojų ginčų sprendimo platformoje http://ec.europa.eu/odr/.