Kaip nustatoma skaitytų knygų kokybė?


Ruošdami norimų parduoti knygų sąrašą, nurodykite ir kiekvienos knygos būklę. Įvertinti knygų kokybę bus paprasčiau, jei vadovausitės žemiau pateiktomis Knygos.lt gairėmis.

Svarbu! Kiekviena gauta skaityta knyga papildomai yra patikrinama Knygos.lt administratoriaus ir, nepriklausomai nuo jos šeimininko įvertinimo, jos būklė gali būti nustatoma naujai.

Jūs VISADA gausite knygą tiesiai iš mūsų sandėlio, kur ji yra saugoma optimaliomis temperatūros ir apšvietimo sąlygose, neturėdama jokio kontakto su tiesiogine saulės šviesa. Knygos.lt garantuoja: KOKYBĖ PATIKRINTA!

Kategorijos Apibūdinimas
Kaip nauja!           5/5          

Knyga labai geros būklės. Viršelis gali turi smulkių subraižymų, tačiau tokių rasite ir ant naujų knygų, parduodamų knygynuose.
Labai gera           4/5


Knyga yra geros būklės, tačiau matyti, kad ji nėra nauja. Gali būti užlenktų kampų puslapiuose (pažymėta, kur skaityta), viršelis gali turėti subraižymų, kurie atsiranda, jei knygą vežiojotės su savimi ir skaitėte įvairiose vietose. Įprastai tokia knyga turėjo vieną šeimininką.
Gera                    3/5


Knyga yra geros būklės, tačiau matyti, kad ji skaityta jau ne vieną kartą. Knygos būklė gera, tačiau puslapiai gali būti pageltę nuo laiko ir tiesioginių saulės spindulių, taip pat gali būti užlenktų kampų arba rašikliu pabrauktų ar kitaip pažymėtų vietų.
Patenkinama       2/5


Knyga buvo skaityta ne vieną kartą, gali būti stipriai subraižyta išoriškai, viduje gali būti sulankstytų ar įplyšusių puslapių, pastabų paraštėse arba kitaip pažymėtų vietų. Puslapiai taip pat gali būti stipriai pageltę nuo tiesioginės saulės šviesos.

Bloga                    1/5


Knyga gali būti suplyšusi, aplieta, turėti įplėštų ar kitaip apgadintų puslapių, rašikliu pabrauktų ar kitaip pažymėtų vietų. Tokia knyga turėjo ne vieną šeimininką, kuris jos nesaugojo, be to, greičiausiai vienu ar kitu periodu buvo laikoma jai netinkamoje vietoje.