Kaip skaityti el. knygas ACSM formatu?

DĖMESIO! Šis formatas nėra suderinamas su AMAZON KINDLE skaityklėmis. Taip pat šio formato knygų negalima konvertuoti į EPUB formatą. 

Knygos.lt rasite didelį el. knygų asortimentą. Dalis jų pateikiama apsaugotu ACSM formato failu. Čia rasite visą reikalingą informaciją, kaip šiuos failus parsisiųsti, atidaryti ir skaityti savo kompiuteryje ar telefone.

SVARBU! Norint maksimaliai patogiai naudotis apsaugoto formato knygomis ACSM formatu, rekomenduojame susikurti Adobe paskyrą. Turėdami savo paskyrą, lengvai pasieksite savo el. knygas visuose įrenginiuose (kompiuteryje, telefone ar planšetiniame kompiuteryje). Padarykite tai čia.

Kaip parsisiųsti ir skaityti ACSM formato knygas kompiuteryje

1. Parsisiųskite tam skirtą nemokamą programą  Adobe Digital Editions. Norėdami skaityti kompiuteriuose, parsisiųskite programą čia

2. Išsirinkite iš kelių šimtų tūkstančių knygų, įsidėkite jas į krepšelį, apmokėkite ir užsukite į savo elektroninių knygų biblioteką, kurią rasite savo knygos.lt profilyje. 

3. Parsisiųskite ACSM formato failą į savo kompiuterį ir paspauskite jį du kartus. 

4. Jei tai darote pirmą kartą, jums reikės autorizuoti savo kompiuterį, kad galėtumėte skaityti ACSM formato knygas. Rekomenduojame sukurti ir naudoti Adobe ID. Jei jau esate susikūrę paskyrą, suveskite savo Adobe ID ir slaptažodį, spauskite mygtuką Authorize. Jei Adobe ID neturite –spauskite Create an Adobe ID

5. Autorizavus kompiuterį knyga atsiras jūsų skaitmeninėje bibliotekoje! 

6. SVARBU! Norėdami knygą skaityti ir savo išmaniuosiuose įrenginiuose, šiuos taip pat reikia autorizuoti tuo pačiu Adobe ID! Kitu atveju knygos negalėsite įsikelti į savo išmanųjį įrenginį. 

Kaip parsisiųsti ir skaityti ACSM formato knygas išmaniuosiuose įrenginiuose

1. Parsisiųskite Adobe Digital Editions programėlę į savo išmanųjį įrenginį. iOS įrenginiams skirtą programos versiją parsisiųskite čia, o Android skirtą programą parsisiųskite čia

2. Įjunkite ką tik atsiųstą programėlę ir autorizuokite savo išmanųjį įrenginį. Paspauskite viršuje kairėje esančio meniu ikonėlę ir pasirinkite Settings. Tuomet spauskite Authorize ir įveskite savo Adobe ID paskyros duomenis, jei neturite – spauskite Create and Adobe ID

3. Išsirinkite iš kelių šimtų tūkstančių knygų, įsidėkite jas į krepšelį, apmokėkite ir užsukite į savo elektroninių knygų biblioteką, kurią rasite savo knygos.lt profilyje. 

4. Parsisiųskite ACSM formato failą į savo išmanųjį įrenginį ir atidarykite jį  Adobe Digital Editions programėle. 

5. SVARBU! Norėdami knygą skaityti ir savo kompiuteryje, jį taip pat reikia autorizuoti tuo pačiu Adobe ID! Kitu atveju knygos negalėsite atidaryti ir skaityti savo kompiuteryje.