Atgaukite dalį išleistų pinigų KNYGŲ EURAIS

Kas yra Knygų Eurai?

Knygų Eurai – tai Knygos.lt lojalumo programa. Jei esate registruoti Knygos.lt pirkėjai, galite sutaupyti papildomai kiekvieno apsipirkimo metu! Po kiekvieno apsipirkimo dalis išleistos sumos sugrįžta Knygų Eurais į jūsų Knygos.lt sąskaitą.
Šiuos Knygų Eurus galėsite išleisti ateities pirkiniams, apmokėdami jais net iki 90 % krepšelio sumos. 
Knygų Eurai galioja 3 mėnesius nuo paskutinio apsipirkimo datos. 
Knygų Eurų taip pat galite gauti ir parduodami savo knygas. Kaip parduoti savo skaitytas knygas sužinokite čia.

Pirkite bet kurią knygą ar kitą prekę ir gaukite Knygų Eurų! 

Pirkdami bet kurią knygą arba prekę, ieškokite Knygų Eurų ženkliuko ir iškart pamatykite, kokią dalį išleistos sumos atgausite. Galioja visoms prekėms iš Knygos.lt, išskyrus dovanų kuponus ir skaitytas knygas.

Jums grįžta 1 % išleistos sumos (o kartais ir daugiau!)

Kiekvieno apsipirkimo metu jums grįžta 1 % išleistos sumos Knygų Eurais. O specialių akcijų metu pirkėjai atgauna 5 kartus (ir daugiau!) išleistos sumos Knygų Eurais! Nepraleiskite akcijų ir sužinokite pirmieji – užsiprenumeruokite naujienlaiškį, sekite mus Facebook ir Instagram.

Sukaupkite ir išleiskite kitoms knygoms! 

Kiekvieno apsipirkimo metu gauti Knygų Eurai galioja 3 mėnesius, o jais padengti galima net 90 % krepšelio sumos. Kiekvienas naujas apsipirkimas, kurio metu gaunate daugiau Knygų Eurų, atnaujina galiojimą iki 3 mėnesių. 
Knygų Eurų gaunate už visas prekes iš Knygos.lt, išskyrus dovanų kuponus ir skaitytas knygas. Išleisti juos taip pat galite visoms Knygos.lt esančioms prekėms, išskyrus dovanų kuponams ir skaitytoms knygoms.

Kartokite iš pradžių :)

Pirkdami Knygos.lt ir naudodami Knygų Eurus, jūs ir vėl gaunate… Knygų Eurų. Tai lyg amžina nuolaida – kuo daugiau perki, tuo daugiau gauni!