Knygos.lt žaidimo taisyklės

Naujas kodų gaudymo žaidimas! Naršykite knygos.lt ir knygų aprašymuose ieškokite nuolaidos kodų. Iš viso paslėpėme net 30 kodų kurių kiekvieno vertė - 2 €! Nuolaidos kodai galioja iki pirmadienio ryto. Paskubėkite! :)

Visos sąlygos: 

Žaidimas – tai BALTO trader UAB, organizuojama akcija, kurio metu šiose Taisyklėse išdėstytomis sąlygomis ir tvarka pirkėjai, Žaidimo laikotarpiu elektroniniame knygos.lt knygyne radę paslėptus nuolaidos kodas, turi galimybę įsigyti knygas su nuolaida.

Žaidimo organizatorius - BALTO trader UAB, įmonės kodas 302429186, reg. adresas: Utenos g. 41B, Vilnius, toliau - žaidimo organizatorius

Žaidimas vyksta nuo rugpjūčio 23 d. 10:00 val. iki rugpjūčio 26 d. 09:00 val. žaidimo organizatoriui priklausančiame elektroniniame knygyne knygos.lt

Tikslus žaidimo laikas bus skelbiamas knygos.lt, naujienlaiškiuose bei Facebook paskyroje tomis dienomis, kuomet vyks nuolaidos kodų „medžioklė“.

Šio žaidimo metu elektroniniame knygos.lt knygyne bus paslėpti 30 vienetų 2 € vertės nuolaidos kodų. 

Kodus galima panaudoti tik elektroniniame knygyne knygos.lt. Užsakymams telefonu arba knygos.lt fiziniuose knygynuose ar atsiėmimo punkte nuolaidos negalioja.

Vieną nuolaidos kodą galima panaudoti tik vienam apsipirkimui. Jei vienas pirkėjas randa kelis kodus – juos gali panaudoti tik atskiruose užsakymuose.

Nuolaidos kodus galima rasti knygos.lt patalpintuose knygų aprašymuose. Nepanaudotas kodas atrodo taip:

Jei nuolaidos kodą randa keli pirkėjai, jis bus pritaikytas pirmam visus užsakymo žingsnius įvykdžiusiam pirkėjui.

Jei nuolaidos kodą pritaikėte savo krepšeliui, tačiau neužbaigėte pirkimo, kodu gali pasinaudoti kitas jį radęs pirkėjas. 

Rastą nuolaidos kodą galima panaudoti perkant bet kurią knygą, ne tik tą, kurios aprašyme radote kodą! 

Pateikus ir patvirtinus užsakymą pristatymo būdo ar gavėjo keisti negalima.

Kiekvieną iš rastų nuolaidos kodų galima panaudoti tik vieną kartą. Knygos aprašyme vienam pirkėjui radus pateiktą nuolaidos kodą, kitam pirkėjui, t.y. nespėjusiam pirmam įsigyti knygos su nuolaida, ekrane bus rodomas pranešimas, kad nuolaidos kodas jau panaudotas. 

Nuolaidos į pinigus ar į kitus knygos.lt produktus nekeičiamos.

Nuolaidos kodus panaudoti galima tik iki rugpjūčio 26 d. 09:00 val.!


Kita informacija

Pirkėjai, dalyvaudami žaidime, patvirtina, kad yra susipažinę, besąlygiškai sutinka su šiomis taisyklėmis ir įsipareigoja jomis vadovautis bei laikytis jų. Žaidimo organizatorius pasilieka teisę neleisti dalyvauti žaidime pirkėjui ar jį pašalinti, turėdamas pagrindą įtarti, kad pirkėjas pažeidžia teisės aktų reikalavimus ar šias žaidimo taisykles bei sąlygas.

Žaidimo organizatorius neatsako už internetinio ryšio trikdžius. Atsiradus techniniams nesklandumams, keliantiems kliūtis organizuojamo žaidimo vykdymui, Organizatorius dės visas galimas pastangas kuo greičiau jas pašalinti.

Žaidimo Organizatorius nėra atsakingas už netinkamus pirkėjų veiksmus.

Visus šiose Taisyklėse neaptartus klausimus reguliuoja Civilinio kodekso, Vartotojų teisių apsaugos įstatymo ir kitų taikytinų Lietuvos Respublikos teisės aktų nuostatos. Visais šiose taisyklėse neaptartais klausimais žaidimo organizatorius gali priimti vienašališką sprendimą, vadovaudamasis taikytinais teisės aktais ir šiomis taisyklėmis.

Žaidimo organizatorius turi teisę vienašališkai atšaukti, nutraukti žaidimą bet kuriuo metu, jeigu įvyktų esminis šių taisyklių pažeidimas ir/ar piktnaudžiavimas jomis arba jeigu atsirastų nenugalimos jėgos (force majeure) aplinkybės.

Organizatorius pasilieka teisę keisti žaidimo taisykles ir sąlygas bei įsipareigoja iš anksto apie tai informuoti internetinėje svetainėje knygos.lt ir knygos.lt Facebook paskyroje.

Žaidimo dalyvių asmens duomenų valdytojas yra žaidimo organizatorius. Žaidimo dalyviai sutinka, kad žaidimo metu pirkėjų pateikti asmens duomenys būtų tvarkomi šio žaidimo organizavimo, žaidimo administravimo ir jo vykdymo tikslais. Primename, kad pirkėjas bet kada gali atšaukti savo duotą sutikimą tvarkyti asmens duomenis, taip pat susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, susisiekdami su žaidimo organizatoriumi el. pašto adresu: [email protected]

Kilus klausimams, žaidimo dalyviai gali kreiptis į žaidimo organizatorių elektroniniu paštu: [email protected]

Žaidime negali dalyvauti žaidimo organizatoriaus darbuotojai ir jų šeimos nariai.

AČIŪ, KAD DALYVAUJATE ŽAIDIME!