NAUJIENA! Galima pirkti be registracijos

Jūsų patogumui – nuo šiol knygos.lt galima apsipirkti ir neprisiregistravus! Tai padaryti labai paprasta.

1. Įsidėję prekes į krepšelį, antrame užsakymo žingsnyje įveskite savo el. pašto adresą ir paspauskite mygtuką Pirkti be registracijos. Jūsų el. paštas bus naudojamas TIK laiškams apie užsakymo eigą ar apmokėjimo nurodymus. 

2. Netrukus nurodytu el. pašto adresu gausite šešių skaitmenų kodą, kurį reikės įvesti kitame žingsnyje. Tokiu būdu patikrinsime, kad nurodytas el. pašto adresas yra tikslus ir reikalinga užsakymo informacija pasieks būtent jus. 

3. Gautą vienkartinį patvirtinimo kodą suveskite nurodytame laukelyje ir spauskite Patvirtinti

Negavote kodo? Pabandykite dar kartą – spauskite mygtuką Siųsti kodą dar kartą ir netrukus gausite naują patvirtinimo kodą. 

4. Kitame žingsnyje pasirinkite jums patogiausią pristatymo būdą ir suveskite papildomus duomenis, reikalingus sėkmingam jūsų užsakymo pristatymui. 

5. Spauskite Tęsti ir pasirinkite patogiausią apmokėjimo būdą! Svarbu nepamiršti, kad užsakymą atlikti reikia per 90 minučių, kitu atveju visus žingsnius reikės atlikti iš naujo (rekomenduojame prisiregistruoti)!  


Jei bet kuriuo metu nuspręsite prisijungti prie didžiulės knygos.lt bendruomenės, spauskite Registruotis ir mėgaukitės registruoto knygos.lt bendruomenės nario privilegijomis!

Kodėl verta tapti registruotu knygos.lt nariu?

  • ŽINOKITE DAUGIAU. Prisiregistravę matysite, kur yra jūsų užsakymas – žinosite, kada jis renkamas, pakuojamas ar jau pakeliui pas jus. Neregistruoti vartotojai užsakymo būsenos sekti negali, tik siuntos kelią (per pasirinkto kujerio sekimo sistemą).
  • GAUKITE KNYGŲ EURŲ. Registruoti vartotojai apsipirkdami atgauna 1 % (o specialių akcijų metu net iki 5x daugiau!) išleistos sumos Knygų Eurais. Užsakymo metu visuomet matysite, kiek Knygų Eurų gautumėte užsiregistravę. Neregistruoti vartotojai Knygų Eurų nekaupia ir jų negali panaudoti. Čia sužinosite daugiau apie Knygų Eurų privalumus
  • PARDUOKITE PERSKAITYTAS KNYGAS. Jei lentynose nebeliko vietos, mes pasirūpinsime jūsų knygomis! Čia galite sužinoti daugiau, kaip registruoti vartotojai gali parduoti nebereikalingas knygas. 
  • SUKURKITE NORŲ SĄRAŠĄ. Radote knygą, kuri jus sudomino, tačiau planuojate ją įsigyti vėliau? Spauskite širdelę ir knyga atsidurs jūsų svajonių sąraše! Registruoti vartotojai visuomet gali matyti savo trokštamiausias knygas vienoje vietoje. 
  • GAUKITE SPECIALIUS PASIŪLYMUS. Registruoti vartotojai pirmieji sužino apie didžiausias nuolaidas knygoms. Ar žinote, kad knygos.lt kiekvieną dieną vyksta akcijos, didžiulės nuolaidos knygoms ir įvairiausi išpardavimai? Prisiregistravus (ir, žinoma, tik su jūsų sutikimu!) atsiųsime jums naujienas, kada geriausia pirkti naujas ir TOP knygas pigiau! 
  • SKAITYKITE ELEKTRONINES KNYGAS. Šiuo metu el. knygas įsigyti ir skaityti gali tik knygos.lt registruoti vartotojai.