Kas yra nekokybiška prekė?

Visos knygos, parduodamos KNYGOS.lt, yra NAUJOS ir laikomos optimalioje temperatūroje, apsaugotos nuo tiesioginių saulės spindulių, aukščiausios kokybės sandėliavo patalpose, atitinkančiose visus Europos sąjungos standartus. Kiekviena mūsų išsiunčiama knyga yra išoriškai patikrinama siuntos paruošimo proceso metu. Tačiau knyga nėra laikoma nekokybiška preke, jeigu ant jos galima pastebėti smulkių transportavimo, pakavimo ar saugojimo metu atsiradusių defektų, dažnai pastebimų ir įprastuose knygynuose parduodamose knygose (pvz.,nežymūs įbrėžimai viršelyje ar jo folijoje, nežymus popieriaus spalvos pakeitimas vienoje iš išorinių briaunų ar pan.).

KNYGOS.lt neatsako už knygų turinį (pvz., korektūros, redagavimo, vertimo klaidas bei kokybę), dėl kurio atsakomybė tenka išimtinai knygos leidėjui, nurodytame prie kiekvienos knygos techninių detalių.

Apie gautas nekokybiškas prekes nedelsdami informuokite mus el. paštu [email protected], laiško “Subject” eilutėje nurodydami savo prekių įsigijimo PVM sąskaitos-faktūros numerį ir prierašą “Nekokybiška prekė”. Laiške nurodykite prekės pavadinimą ir trumpai aprašykite broko pobūdį (pvz., trūksta dalies knygos puslapių). Toliau sekite instrukcijomis apie prekių grąžinimą. Už nekokybiškos prekės grąžinimą mokame mes.